Aankoop Traveller I in Venlo / by Joris van Gelder

ESTADIUM heeft Aareal Asset Management geadviseerd bij de aankoop van het logistiek centrum Traveller I op Trade Port West in Venlo.

Het gebouw Traveller I is een ontwikkeling van Habru Projecten BV uit Tegelen en is een logistiek distributiecentrum met kantoor van in totaal circa 12.060 m². Het logistieke centrum ligt prominent en goed zichtbaar aan het begin van Trade Port West in Venlo. Partijen hebben in overleg met de gemeente Venlo bepaald om het gebouw een markante logistieke uitstraling te geven, zodat het de entree van Trade Port West markeert. Het complex zal in januari 2007 worden opgeleverd. Aareal Asset Management heeft dit logistieke centrum aangekocht ten behoeve van het Aareal EuroLogistics Fund. Voor het Aareal EuroLogistics Fund is dit de eerste aankoop op Trade Port West in Venlo. In totaal zal het Aareal EuroLogistics Fund meer dan 500 miljoen Euro investeren in moderne, grootschalige distributiecentra op strategische logistieke hubs binnen de Eurozone. Aareal Asset management is verheugd met de aankoop van dit state-of-the-art logistieke centrum op een unieke locatie in Venlo.
Habru Projecten