Verhuur eerste Aldi nieuwe stijl / by Joris van Gelder

Begin december heeft Aldi in Etten Leur een nieuwe winkel geopend. Deze winkel is de eerste in Nederland in de nieuwe huisstijl van het bedrijf. De komende maanden zullen alle Aldi filialen in Europa worden omgebouwd en gemoderniseerd. Naast een nieuw logo, wordt de inrichting van de winkel gewijzigd en krijgt het personeel nieuwe werkkleding. De ombouwoperatie maakt deel uit van het grootste investeringsprogramma van Aldi in haar bestaan.
Aldi heeft ongeveer vijfhonderd vestigingen in Nederland en streeft naar een modernere uitstraling.
De Aldi in Etten-Leur is een nieuwe vestiging van het concern. Estadium heeft de verhuur begeleid namens de verhuurder een particuliere belegger.
De supermarkt is gelegen in het centrum van Etten Leur en is verhuurd op markconforme huur en voorwaarden.

Aldi (1).jpg