Eerste winkel nieuwe Lucky Leder in Den Bosch / by Joris van Gelder

Op 1 maart 2012 opent Lucky Leder haar eerste winkel in Nederland op de De Bossche Boulevard. Lucky Leder is een geheel nieuw bedrijf met een bekende naam. De nieuwe Lucky Leder is volledig gericht op banken. De winkel op De Bossche Boulevard is 1.400 m² en zal begin januari 2012 worden opgeleverd. 
De realisatie en opening van de Lucky Leder winkel is de eerste stap in de richting van de De Bossche Boulevard nieuwe stijl waarbij de woonboulevard zal worden uitgebreid met nieuwbouw. De eerste huurders voor deze nieuwbouw zijn reeds gecontracteerd en hierover kunnen wij in de loop van 2012 meer melden.

Eind 2010 heeft Estadium het complex aangekocht voor het Engelse Rocksping, die het complex kocht van Unibail Rodamco.

Estadium is verantwoordelijk voor het commerciële beheer van dit complex, de herontwikkeling en uitbreiding van de woonboulevard met circa 12.000 m².

luckyleder (1).jpg