DC Traveller 7 opgeleverd / by Joris van Gelder

Op 2 november is het nieuwe DC Traveller 7 opgeleverd aan DSV. Het gebouw is gelegen op Trade Port Noord en ontwikkeld en gerealiseerd door H. van den Boogaard Projecten in opdracht van DSV. Het gebouw heeft een Breeam 3 sterren classificatie en is daarmee het eerste logistieke centrum in de regio Venlo dat op dit niveau wordt opgeleverd. DSV is een wereldwijde leverancier van logistieke oplossingen met vestigingen in meer dan 70 landen en een internationaal netwerk van partners en agenten. Met 23.000 medewerkers realiseert DSV een jaaromzet van 6.5 miljard euro (2014). H. van den Boogaard Projecten start in 2016 met de bouw van een nieuw 40.000 m² logistiek centrum op Trade Port Noord, naast het EDS van Michael Kors en Tommy Hilfiger. Estadium is de vaste adviseur van H. van den Boogaard Projecten.

DSC6142.JPG