Nieuw elan voor Amsterdam Noord / by Joris van Gelder

Sinds de aankoop in oktober 2015 beheert Estadium het bedrijfsruimte complex aan de Aambeeldstraat in Amsterdam Noord. Dit complex aan het IJ huisvest een mix van bedrijven waaronder modelabels als Sissy Boy, Men at Work, Kings of Indigo en G-sus. Daarnaast is er filmhuis FC Hyena, de restaurants Hangar en Hotel de Goudfazant en Monk Boulder Gym gevestigd

In het kader van de revitalisatie van het gebied is de afgelopen maanden de infrastructuur van het complex aanzienlijk verbeterd. Naar ontwerp van Prast&Hooft architecten zijn alle hekken rondom het complex verwijdert en is er een leefbaar buitenterrein ontstaan voor de diverse werknemers en bezoekers aan de diverse bedrijven op het terrein. Tevens zijn er 12 oplaadstations voor personenauto’s opgeleverd. De komende periode staan meerdere nieuwe openingen en toevoegingen op het complex gepland.