Verkoop logistieke portefeuille / by Joris van Gelder

In opdracht van de huidige eigenaar zijn wij begin oktober gestart met de verkoopmarketing van een logistieke portefeuille.

De portefeuille bestaat uit 3 logistieke centra verspreid door Nederland welke zijn verhuurd aan diverse logistieke dienstverleners. De complexen in Amsterdam en Groningen zijn specifiek voor Cross Dock Logistiek ontworpen waar het gebouw in Vianen een meer reguliere logistieke functie vervult.

Het totaal verhuurbaar vloeroppervlak is circa 14.000 m² en het investeringsvolume ligt rond de 10 miljoen Euro. Daarmee is het een interessante logistieke investingsmogelijkheid in een markt met beperkt aanbod.

De gebouwen zijn gebouwd in opdracht van de familie Van Duuren een top 5-speler onder de logistieke familiebedrijven in Nederland.

Op verzoek kunnen wij de vrijblijvende object informatie toesturen.