Kantoorvilla te koop in Bergen NH / by Joris van Gelder

ESTADIUM start met de verkoop van een unieke kantoorvilla in het centrum van Bergen (NH). Villa Russenhove is gelegen aan de Breelaan en is de enige villa met een kantoorbestemming in het centrum van Bergen. De villa is 10 jaar lang in gebruik geweest bij Rabobank Private Banking en recent vrij gekomen.
Het karakteristieke gebouw met veel monumentale details heeft eigen parkeergelegenheid en in totaal circa 300 m² vloeroppervlak verdeeld over begane grond en twee verdiepingen.

Het gebouw kan voor uiteenlopende doeleinden worden gebruikt. Het is een ideaal onderkomen voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening maar ook voor bijvoorbeeld ondernemers of gebruikers uit de medische sector.

Voor aanvullende informatie kunt u contact met ons opnemen of kijken op de site van Villa Russenhove. www.villarussenhove.nl