Aanhuur monumentaal kantoor voor VANDEMAST Model Management / by Joris van Gelder

Namens VANDEMAST Model Management hebben wij kantoorruimte aangehuurd in een monumentaal gebouw aan de Herengracht in Amsterdam.

VANDEMAST Model Management is een nieuw internationaal opererend model management bureau dat de zaken behartigd van diverse internationale topmodellen. De prachtige locatie in de internationaal bekende Gouden Bocht biedt een prachtige uitvalsbasis voor de internationale activiteiten van dit modellen bureau.

vandemast-logo (1).gif

Estadium heeft samen met de eigenaar en oprichter van VANDEMAST Model Management in relatief korte tijd alle mogelijke locaties in de Amsterdamse binnenstad bekeken en uiteindelijk gekozen voor het gebouw dat het best past bij de filosofie van het bedrijf. Naast het boeken van haar modellen regelt VDM alle financiële, fiscale en juridische zaken van haar modellen en maakt het gebruik van vaste personal trainers. 
 

www.VANDEMAST.com