Strategisch huisvestingsadvies JWT / by Joris van Gelder

In 2009 kreeg Estadium de opdracht van het Reclamebureau JWT om strategisch advies te geven over haar eigen huisvesting. Het internationale kantoor JWT was gevestigd over verschillende locaties aan de rand van het centrum van Amsterdam. Dit was om meerdere redenen een niet gewenste situatie. Er zijn verschillende scenario’s opgesteld en JWT koos uiteindelijk voor het samenvoegen van alle afdelingen op een nieuwe locatie in het centrum van de Stad in de nabijheid van de vestigingen van haar internationale opdrachtgevers zoals Apple, Mini, BMW.

Dit heeft geleid tot de aanhuur van 1.850 m² kantoorruimte, de gehele 2e verdieping, in het Hirsch gebouw aan het Leidseplein te Amsterdam. Deze ruimte is gelegen boven de Apple Store.

jwt-logo (1).png