MediaMarkt huurt op de Bossche Boulevard / by Joris van Gelder

MediaMarkt heeft een langjarige overeenkomst getekend voor de huur van winkelruimte op de Bossche Boulevard in Den Bosch. Het gehuurde omvat circa 4.800 m²

images (1) (1).jpg

Eind 2010 heeft Estadium Rockspring geadviseerd bij de aankoop van De Bossche Boulevard. De Bossche Boulevard is de belangrijkste woonboulevard in Noord-Brabant. Het complex omvat circa 40.000 m2, is gebouwd in 1977 en volledig gerenoveerd in 2003.

Estadium herkende bij de aankoop het potentieel van de achterliggende bedrijfscomplexen. Ons advies luidde deze complexen te ontwikkelen tot winkelruimte, waarmee De Bossche Boulevard rondom ontsloten wordt en bijdraagt aan een sterker centrum.
Na verwerving heeft Estadium samen met Oever Zaaijer architecten, Heren 2 en Rockspring de ontwikkeling van de nieuwbouw vorm gegeven. Plannen voor deze herontwikkeling zijn inmiddels in uitvoering. De woonboulevard zal een hernieuwde uitstraling krijgen en de routing wordt geoptimaliseerd. Oplevering van de werkzaamheden is naar verwachting medio 2014. MediaMarkt zal haar intrek in het nieuwe gedeelte van het complex nemen.

Rockspring is een onafhankelijke fondsmanager in vastgoed en behoort tot de grootste in Europa en is actief in 14 landen. Rockspring kenmerkt zich door actief asset management, de Nederlandse portefeuille bevat onder andere 3 woonboulevards waar momenteel renovatie en herontwikkeling trajecten lopen waarbij Estadium een actieve rol speelt.

Estadium treedt in Nederland op als adviseur van Rockspring.