Ontwikkeling van Landgoed van Wulven / by Joris van Gelder

In opdracht van de particuliere eigenaar zijn wij begin 2016 gestart met de ontwikkeling van Landgoed van Wulven. Dit monumentale Landgoed van 110.000 m² is gelegen op een zichtlocatie aan de A27 bij Houten, in de driehoek Utrecht, Nieuwegein en Houten. Door de centrale ligging in Nederland en de goede bereikbaarheid en zichtbaarheid biedt het een unieke mogelijkheid voor de vestiging van verschillende soorten bedrijvigheid.

Wij zijn gestart met een marktinventarisatie bij verschillende internationale organisaties op het gebied van Leisure, Entertainment, Sport en horeca. De eerste reacties zijn positief en op basis daarvan zal het totale terrein worden ingevuld.

De huidige eigenaar heeft haar focus op andere activiteiten gericht en doel is om het Landgoed op terrein geheel te verkopen. Estadium begeleidt dit proces van begin tot eind op creatief en uitvoerend niveau en werkt in deze samen met een gespecialiseerd creatief ontwikkelaar met ruime ervaring op het gebied van initiatie en uitrollen van nieuwe concepten en bedrijvigheid.

http://www.landgoedvanwulven.com