Channel Cruises aangemeerd in Amsterdam Noord / by Joris van Gelder

Per 1 oktober 2018 is Channel Cruises een nieuwe huurder op het Hamerkopterrein in Amsterdam Noord.

Channel Cruises zal het gebouw van 1.300 m² gebruiken als het nieuwe hoofdkantoor en uitvalsbasis van haar verschillende bedrijfsonderdelen waaronder Boat Bike Tours, Euro Sail Travel en Channel Cruises.

Het Hamerkopterrein waar onder meer Sissy Boy, Skatepark Noord, FC Hyena, Hotel de Goudfazant, Monk en Hangar zijn gevestigd is een van de meest creatieve locaties in Amsterdam. Door de ligging aan het water past de locatie uitstekend bij Channel Cruises.

Channel Cruises Holland is al sinds 1977 actief in het bemiddelen bij vaarvakanties voor groepen op motorschepen, zeezeilschepen en traditionele zeilschepen op alle vaarwegen binnen heel Europa. Boat Bike Tours biedt volledig verzorgde fiets-vaar-vakanties aan in Nederland en Vlaanderen en vele andere landen in Europa. 

Estadium Beheer beheert het Hamerkop terrein, waar de Aambeeldstraat 20 onderdeel van uitmaakt, namens de institutionele eigenaar. In opdracht van de eigenaar heeft Estadium het gebouw aan de Aambeeldstraat verhuurd aan Channel Cruises. 

boatbiketours_logo.png